Orchideeën

Klasse, sfeer en stijl. De orchidee is een bloem die de uitstraling van je woonkamer naar een hoger niveau tilt. Bij Paul’s Creations heb je de keuze uit een grote selectie Vlinderorchideeën van uitzonderlijke kwaliteit. Stuk voor stuk gekweekt met de grootste zorg door de Nederlandse teler Opti-Flor.

De Vlinderorchidee
of Phalaenopsis

De Vlinderorchidee of Phalaenopsis is een buitengewone bloem waarvan de bloemblaadjes erg op een vlinder lijken. Met haar ranke stelen, prachtige kleuren, glimmende bladeren en lange bloeitijd fleurt ze iedere ruimte op. Gekweekt door Opti-Flor, verkrijgbaar in het wit, geel, zalmroze en paars, ook gespikkelde en gestreepte varianten beschikbaar. Bloemen in pot beschikbaar vanaf € 15.

Aquo Bewateringsysteem

Aquo is een uniek bewateringsysteem dat speciaal ontwikkeld is door Opti-Flor om aan de waterbehoefte van de Vlinderorchidee te voldoen. Dankzij dit ingenieuze systeem met een reservoir, voorzien de planten zelf in hun waterbehoefte waardoor ze steeds de juiste hoeveelheid ‘drinken’. Het enige dat jij moet doen is het reservoir tijdig aanvullen.

Logo Self Watering Aquo Reservoir

Zeg het met orchideeën

Paul’s Creations biedt een unieke service aan waarbij er logo’s en korte berichtjes kunnen gedrukt worden op de bloemblaadjes van levende orchideeën. Ideaal voor bedrijfsevenementen, relatiegeschenken of wanneer je iets letterlijk met bloemen wilt zeggen. Interesse? Vraag meer informatie of breng een bezoek aan onze winkel.