Logo Lyngby Porcelaen

De mooiste binnenhuisdecoratie vind je in Genk. Bij Paul’s Creations zijn we gepassioneerd door schoonheid. We reizen heel wat landen af om onze collectie samen te stellen uit de meest prachtige decoratie. Ontdek snel wat we voor jou uit Parijs, Milaan, Venetië, Copenhagen Essen, Frankfurt en de Champagnestreek hebben meegebracht.

©studioPSG.Job-04_19-0928_PSG_5287

Unieke vazen

Doortje IJpelaar

De vazen van Doortje IJpelaar zijn stuk voor stuk handgeschilderde pièces uniques die speciaal voor Paul’s Creations werden vervaardigd. Elke vaas komt met een certificaat van één op één uniekheid. De handtekening van Doortje IJpelaar en het logo van Paul’s Creations vind je op de onderkant.

©studioPSG.Job-04_19-0928_PSG_5279

Luxe parfums voor het interieur

Locherber

Laat je verleiden door de unieke en intense geuren van onze Locherber diffusers en geurkaarsen uit Milaan. In kleine en grote dispensers beschikbaar.

Parfum: VENETIAE
Een zeebries vermengd met bloemen en oosterse toetsen. Geïnspireerd op Venetië en de aanlegpalen in zijn kanalen.

Parfum: OUDH
Een intens parfum van hout aroma’s.

Parfum: INUIT
Een frisse, groene en bloemige geur.

Ontdek meer geuren in onze winkel.

rosendahl

Scandinavisch design uit Copenhangen

Rosendahl

Rosendahl biedt een uitgebreide collectie van tafel-, keuken- en huishoudartikelen in minimalistisch maar oogstrelend Scandinavisch design. Perfect voor speciale gelegenheden én alledaags gebruik. Maar ook om hun prachtige Deense (wand)klokken is Rosendahl zeer bekend. Kom langs en ontdek ons volledig Rosendahl-assortiment.

Til_hende_500x550px

Porselein en glaswerk

Lyngby Porcelæn

Met zijn simpele en elegante lijnen, draagt Lyngby Porcelæn al sinds 1936 bij aan de geschiedenis van het Deens Design. Elke vaas is een klassiek design icoon dat garant staat voor kwaliteit en tijdloos design. De echtheid van de producten herken je aan het Danmark-Lyngby monogram op de onderkant van de vaas. Ontdek de speciale mondgeblazen Form Vases, glaswerk en ander porselein bij ons in de winkel.

fleur-de-sel-sabor-brasa

Gourmetproducten die smaak geven aan het leven

Soso

Breng je gerechten op smaak met verschillende types fleur de sel en aromates uit het Spaanse San Pedro. Op basis van een ambachtelijke, traditionele en milieuvriendelijke productie, voegt Soso natuurlijke smaken en aroma’s aan je gerechten toe. Daarnaast speelt het bijzondere ei-vormige ontwerp van de zoutvaatjes de hoofdrol van je tafeldecoratie.

CDBrut2018CloseUpBappla-1

Champagne

Canard-Duchêne

De champagne van Canard-Duchêne wordt gekenmerkt door het karakter van de Pinot Noir-druif. Deze druifsoort geeft structuur aan de champagne die de fruitige toetsen van kers, zure kers, braam, rode aalbes, aardbei en framboos versterkt.

champagne-gobillard-brut-grande-reserve-premier-cru_graybg

Champagne

Gobillard

De champagne van Gobillard combineert drie traditionele champagne-druivensoorten en bestaat uit 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 35% Pinot Meunier. Iedere fles wordt minimaal twee jaar in de kelders van het Gobillard domein bewaard. Dit geeft een rijke champagne die je herkent aan zijn fijne neus en gebalanceerde aroma’s.

©studioPSG.Job-04_19-0928_PSG_5247
©studioPSG.Job-04_19-0928_PSG_5323

 

Design meubels

Naast de mondgeblazen Lyngby vazen en een prachtige Rosendahl wandklokken, vind je bij Paul’s Creations nog veel meer design meubels. Neem een kijkje in onze winkel en ontdek unieke tafels, stoelen, lampen, schilderijen en zoveel meer.